Fira flytten med ett glas vin
Fira flytten med ett glas vin

Fira flytten med ett glas vin

Många som hittar till den här sidan är personer som ska flytta och söker därför tips på inredning. Är du en av dem är det här inlägget för dig. Vidare i texten får du som är nyinflyttad och har inrett ditt nya hem färdigt tips på hur du hittar en lämplig dryck att fira flytten med.

Köp gott vin

Ett av de bästa sätten att fira ditt nya hem är genom att sätta dig i soffan tillsammans med ett glas vin. Du kan till exempel köpa Barolo på Vinoteket som är en sida på nätet som säljer vin. Barolo som finns på Vinoteket är en av deras mest populära viner och därför är det troligt att även du kommer tycka om det. Du kan läsa mer om vinet på deras hemsida för mer djupgående information. Men kort sagt så är Barolo ett rött vin från norra Italien, närmare bestämt Piemonte. Vinet är gjort på nebbiolodruvan och har en alkoholhalt på minst 13 %. Vinet beskrivs ofta som ett av Italiens absolut bästa viner och dessutom har det bra lagringspotential.

Barolo är känd för att vara ljusrött i färgen och har en doft av tjära och ros. Vinet är mindre strävt om du väljer den moderna varianten. Men om du väljer den traditionella varianten så är det något strävare i smaken.

På Vinotekets hemsida finner du baroloviner i flera olika prisklasser. Det finns både billigare flaskor såväl som dyrare. Men oavsett vilket vin du väljer att klicka hem för att dricka det i samband med att du har fått alla möbler och inredning på plats för att fira så kommer du att få ett gott vin. Du kan köpa flaskorna en och en, men det finns även utvalda paket om du vill få fler.