Anlita flytthjälp och fokusera på inredningen
Anlita flytthjälp och fokusera på inredningen

Anlita flytthjälp och fokusera på inredningen

Om du ska flytta kan det vara riktigt klokt att anlita flytthjälp, både med själva flytten och sedan med städningen. Då behöver du inte stressa lika mycket och kan fokusera på det som är riktigt roligt: inredningen.

Flytthjälp

Om du har hittat din drömbostad är det härligt att flytta. Men det innebär mycket arbete och stress. Först ska du hitta en ny bostad och kanske sälja din gamla lägenhet eller ditt hus. Samtidigt som du också ska hitta ett nytt ställe att bo på. Eftersom vår bostad är så viktig för oss kan det ta ett tag innan du hitta det rätta stället där du kommer trivas eller en bostad som du har råd med. Ofta kan det ingå lite tidspress också. Sedan är det dags för själva flytten. Väldigt praktiskt: alla saker ska ner i lådor, sorteras och sedan flyttas till den nya bostaden. Samtidigt som du jobbar eller pluggar. För att minimera flyttstressen i ditt liv kan du anlita Qleano för flytthjälp och flyttstädning, så kan du slappna av och njuta av din nya bostad.

Fokusera på inredningen

Medan flyttfirman tar hand om dina saker kan du börja inreda ditt nya hem. Allteftersom kartongerna kommer kan du börja packa upp. Istället för att först ha behövt flytta hela ditt bohag, och sedan behövt städa ur din lägenhet eller ditt hus, så kan du i lugn och ro börja inreda ditt nya hem. Sätta upp tavlor, komma på var soffan ska stå, ställa in favoritmuggen i det nya köksskåpet. Medan din gamla bostad blir städad. Det är så skönt att slippa putsa fönster, gnugga pastafläckar under spisen och att behöva rengöra badrumsbrunnen. Att flytta är i sig så stressigt att det är smart att försöka ta bort extramomenten. Då slipper du också oroa dig för dem i förväg.

För att bli riktigt nöjd med inredningen i ditt nya hem kan du i förväg rita upp bostaden på ett papper och börja möblera den. Det är mycket lättare att rita en soffa och bokhyllor och sedan sudda ut, än att försöka komma på hur de bäst ska stå placerade när du fått hem allting för första gången. Att veta var de stora möblerna ska stå underlättar för att du ska kunna inreda och göra ditt hem riktigt mysigt.