Hitta ny inspiration till din inredning
Hitta ny inspiration till din inredning

Hitta ny inspiration till din inredning

Har du tröttnat på din nuvarande inredning men vet inte hur eller vad du ska göra om? När det händer är det en god idé att låta sig inspireras av andra källor och hitta nya infallsvinklar som du inte har tänkt på innan. Idag är det många som är intresserade av inredning och därför finns det många ställen där du kan låta dig inspireras. Det kan gälla en hel bostad, ett enskilt rum eller en specifik möbel som en bokhylla eller liknande.

Låt dig inspireras på olika mäklarsidor

Det är inte bara när du planerar att köpa bostad som du kan dra nytta av mäklarsidor. På sajten Boneo kan du söka efter bostäder i hela Sverige och inspireras av bilderna. Många lägger idag stor vikt vid homestyling innan de lägger ut en bostad till försäljning och därför är det väldigt fint inrett. Dessutom kan du hitta inspiration om du planerar att köpa ett nytt hus eller en ny lägenhet i framtiden. Det är aldrig fel att drömma och genom att titta regelbundet på mäklarsidor får du en bättre idé av vad du söker efter. Kanske blir du också varse som nya bostadsområden som du inte har tänkt på innan.

Följ inredare på Instagram

Instagram har blivit en stor källa för inredning och både professionella inredare och amatörer lägger ut bilder från sina hem. Det som är bra med Instagram är att du får tips på vilka du kan tänkas vilja följa. Alltså leder ett inredningskonto dig till flera andra. Många är även specialiserade på en speciell stil som till exempel skandinavisk inredning. Du kan även söka efter badrumsinredning eller köksinredning om du är ute efter något mer specifikt. Många konton lägger även upp produkterna i länk så du enkelt kan införskaffa dem om du ser något som du gillar. Om du är väldigt intresserad av inredning kan du också starta ditt eget konto där du delar med dig av din egen inredning. Det är både roligt och inspirerande.

Gå runt och inspireras i butiker

Flera butiker ställer ut olika produkter och gör sin egen inredning. Ett bra exempel är IKEA som bygger upp hela lägenheter och bostäder för att visa dig hur du kan använda deras produkter. Även de som säljer köksinredning brukar vara väldigt duktiga på att bygga upp utställningskök och skapa en tydlig bild över hur du kan ha det. Därför kan det vara väldigt inspirerande att bara gå runt i butiker och kika på hur någon annan har gjort. Butiker som Cervera och liknande brukar vara duktiga på att ställa fram olika dukningar vilket också kan inspirera dig. Börja med de inredningsbutiker som du har i din stad och unna dig en härlig dag på stan. Då kan du också passa på att handla något nytt om det skulle behövas till din nya inredning.