Gör om dina IKEA-möbler
Gör om dina IKEA-möbler

Gör om dina IKEA-möbler

IKEA-möbler är nog de vanligaste möblerna i nästan alla hem då de är billiga och stilrena. Men visst kan möblerna vara tråkiga och inte så personliga? Det går enkelt att fixa med hjälp av ett företag som gör överdrag och möbelben till just IKEA-möbler. Överdragen är både till soffor och sängar från IKEA så du kan göra dina möbler mer personliga.

Företaget som gör IKEA-möbler mer personliga och lite roligare är Bemz och de har överdrag till olika IKEA-modeller.

Om du har möbler från IKEA hemma som du inte är så nöjd med går det enkelt att fixa. På Bemz hemsida väljer du din IKEA-serie, till exempel Ektorp, och väljer just din soffa eller fåtölj. Sedan är det bara att välja vad för överdrag du vill ha, som till exempel rosa sammet.

Bemz har massa olika färger och material att välja mellan för att du ska hitta det perfekta överdraget som passar din stil och ditt hem.

Är du osäker på vilket tyg du ska välja så kan du enkelt beställa hem gratis tygprover för att se och känna hur de är i verkligheten.

Eftersom det är så enkelt att göra om IKEA-möbler och även billigt så kan du inreda ditt hem snyggt och modernt för en billig peng. Styla som proffsen med möbler från IKEA.

Kom ihåg att överdragen också finns till sängar så du kan göra om en vanlig grå säng till en säng med till exempel blått manchestertyg för en mer personlig variant.

Läs här för fler inredningstips för ett lite mindre hem.

Bemz skapar överdrag anpassade för IKEA-möbler för att du ska kunna uppdatera dina möbler och skapa en mer personlig stil. De tänker även på hållbarhet och miljön genom att minska spill och använda återvunnet material. Så genom att köpa ett nytt överdrag till dina möbler istället för att köpa en helt ny möbel hjälper du till med att bidra till en mer hållbar miljö.

Alla deras överdrag och möbelben är av hög kvalitet och gjorda med hållbara material. Så du kan med gott samvete inreda ditt hem med överdrag och möbelben från Bemz.